Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Vse ponovljeno od včeraj; zraven šobska solata.

Pozdravček!

Danes: Piščančji paprikaš, spaecle, solata. V zmrzovalniku odkrila en košček brownija, na pogretega bom dala eno kepo sladoleda.

Vanja

zajček v obari, palačinke

Balenka
Danes, gobovo juha (gobe iz kazorca) malo krompirja in korenina peteršilja, zelo dobra in okusni vafli, namesto kruha. TUMAAVGUST
Jutri: polpeti , mešano mleto meso, jajca,navadni jogurt,kozarec vode, čebula, česen,sol,poper zmiksaš dodaš malo peteršilja,kozarec moke (poldrobtin)ali kosmiče. Zraven ponudiš krompirjevo ali zeleno solato. TUMAAVGUST
Sobota: zelenjavna juha, palacinke Nedelja: paradiznikova juha, pohani piscanciji zrezki, pecen krompir, endivija z jajcem Ponedeljek: srcki v omaki, kruh, zelena solata zvitorepka

Kot sem prej povedal, danes ( pa jutri tudi ) pasulj:

Ja daragička, pivička je topla, po tem mrazu kar paše. Za sredo imam naročeno toplejše vreme, pa bom pošinil kaj primerno času.

Uf, sem pozabil: una jedilnica za lepo vreme je zaprta, prt je za vsak dan, nož pa "ta boljši".ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 21. 2010 16:30
Čist sigurn da je nož taboljši, saj sicer ne bi mogel tako lepo enakomerno okroglo ovalne (ali morda ledvičaste?) fižole oblikovat, anede? Pa da te samo ne hvalim - kumarce si pa tko šlampast narezal.. japaja

lisicka, tebe sem že enkrat prej hotel vprašati: a gor jedo ( in se v trgovinah dobi ) drobovina? Pred časom mi je nekdo povedal, da tega gor ne jedo.

Ma japaja, za kumarice mi je žal da so take, preoster sem nož imel, pa sem se bal, da bom krožnik prerezal.

ežoj
Krompirjev golaž z jurčki (brez meseka) za posladkat pa jagodni mafni ni smeškota jagode buča jutri: rižotka z rdečo in rumeno papriko, bučko in korečkom in skleda solate Sporočilo je spremenil(a) buča dne 21. 2010 20:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti