Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Luštrekova juha (z ovsenimi kosmiči). Bezgovo cvrtje (na slano). Majniška solata (tanartavečja skleda). Mesojedcev ni doma. Posladek: sir z vinom. japaja
ežoj je napisal/a:

Evo:

Ma ne vem kako se temu reče. Če bi ne bilo limone noter bi lahko bil paprikaš od krapa. Če bi namesto rdeče paprike bil paradožnik, bi bil brodet od krapa. No, recimo: krap po moje, pire krompir in vino tinto.

@dragička: ni bilo ne virtuelnih ne realnih obiskov. Mal računam na praznik refoška, pa mi nekam slabo kaže.

ežoj
Ehoj, ezoj! Vse kar postaviš na krožnik in nam na ogled je njamska! Bi pa srčno rada izvedela kdaj se bo zgodil praznik Refoškota? Beatrce beatrice
Dej dej Beatrice, a zdej ko so se une dve s svobodnimi nazori nekaj zažlajfale, boš pa tkole not vsakvala??? japaja

Bi pa srčno rada izvedela kdaj se bo zgodil praznik Refoškota? Beatrce beatrice[/citat]

Praznik refoška se je dogajal prejšnji konec tedna.

nola
Jejžešna, to je itak samo in zgolj izgovor, ti pa tut nč ne razumeš japaja
Ti šment! Pa sem ga spet zamudila: Vin(K)ota Refoškota in ezojota (: Prav mi je, kaj pa skačem predaleč naokrog po zemeljski obli. Beatrice beatrice
Kar takoj popravni izpit! Komot zorganiziraš praznik "........", ni frke, kjer je volja, tam je pot japaja
Hihihi! Japaja, prav imaš. Pot sem že pričela tlakovati. Samo še pod noge jo moram dat. lp Beatrice beatrice
Danes:goveji golaž,solata golubić
Za kosilo: zelenjevna juha z beluši, gov. zrezki, krompirjevi svaljki in solata Večerja; ne vem in nikoli ne vem kaj bi, jaz nič, mož pa nekaj brez mesa, brez mleka, brez maščob ....... Kaj vi pripravljate za večerjo?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti