Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: domača tunina pica in za posladek piškotki

torek: pražen krompir, pečen piščanec in zelena solata

sreda: segedin in kruh

tanjaj

,danes je dan golažev.

domači rezanci z golažem po mzm-jevsko

sdc12489_595

skleda  s fižolom in  Za sladico pa nič

lp

mzm
Mesna lazanja +zelena solata, za sladico pa pijana nevesta. LeINA

Danes, pospravljanje ostankov od včeraj:img_7995_595Učeno bi rekli pot roast, ali po domače dušena govedina.

ežoj
Danes za kosilo krvavice, kislo zelje in rženi žganci Večerja: kos kruha, rezina sira, rezina sveže zelene paprike marec

sam_0829_595sam_0832_595

Kurja juha z ribano kašo, pečenica, kislo zelje in potica.

MZM, malo sem povzela tvoj stil slikanja, pa res slike veliko boljše izpadejo, skoraj tako kot v revijah, hahaa...

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 28.dec 2010 14:49
brokolijeva juha in solata z tuno, rukolo, paradižnikom, koruzo in sirom. geesix
Torek: polnjena paprika in breskva
Ponedeljek: goveja juha z rezanci, dunajski zrezki - ostanki, pečeni kosi piščanca, zelenjavna rižota, zelena solata Torek: goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovka, za nekatere piščanec, mehka solata Danes: ?

Ostal je še segediner od včeraj, pa ga bomo danes pojedli. Že tako ali tako imamo prepolne r... In še kosila mi ne bo treba kuhat, jupi!!! Bom cel dan prečepela na kulinariki - razen takrat, ko bom jedla

lp

P-s- segediner je danes slan ko pes....

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 29.dec 2010 14:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti