Danes sardelce in motovilec.
Včeraj ostanki nedeljske goveje juhe, govedina iz juhe in tenstan krompir. Zraven pa motovilec.

Brownie Muffins
Danes sardelce in motovilec.
Včeraj ostanki nedeljske goveje juhe, govedina iz juhe in tenstan krompir. Zraven pa motovilec.
| katti je napisal/a: | ||
Kako jo pripraviš, kaj posebnega? |
No pri nas je pa danes bila piščančja obara z žličniki
in ob popoldanski
janeževi upognjenci

SREDA:
Goveja juha; svinjska pečenka, kruhova rolada, rdeča pesa; sirna pita; boemi: (obiski odšli)

Pozdravček!

Kisla repa, pire krompir, pečenice,spekli smo pa tudi hlebec kruha.
lp
irenakr
Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 15.dec 2010 14:08Danes kislo zelje s krvavico ( je mi se tudi repa, pečenica pasulj, klobase, prebranec, pečena sv.rebra, rib že dolg nisem jedel, segediner,........sploh ne vem kdaj bo vse prišlo na vrsto ):

Predvčeraj sem naredil eno kontrolko dober, pa se odločim, da se mal nagradim in posladkam. Spečem en majhen pekač baklav ( 8 kom ):

Tako mejhnega pekača še nisem uporabil za baklave, pa so mal zgoraj zasmojene ( sam ena rezina vlečenega testa, vrhnja, ostalo je OK, pa itak Erika ne bi jedla, hujša.
ežojShoot! Jaz bi dejansko tudi en košček krvavice s kislim zeljem, ker je tako mrzlo, da bi se res pilegla.
EŽOJ! Lepo te prosim, naredi že enkrat tale nesrečni FUDGE in objavi recept. Pliiiiizzzzz. ![]()
Vsake toliko časa mi kdo pošlje prav prisrčno sporočilo in prosi za recept. Jaz pa s tem res nimam izkušenj. Saj veš, kako ljubezen
nosim v srcu do te zadeve. ![]()
![]()
![]()
Gracias. Med babysittingom in pripravljanjem testa za piškote imam komaj kaj časa za kuhanje. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Kakijeva nevesta