Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes je eno samo eksperimentiranje:

Gosta juha iz belega fižola s tartufovim oljem in popečeno panceto. Rižota z jastogom malo drugače. Solata. ali ali po izbiri. obvezno.

Pa zebe nas. Kje je ?

Vanja

Zgleda, da smo pri nas nehali kuhati.

Pa ni čisto tako.

V taki gužvi smo res malokdaj, da ni bilo vredno napisati.

Ampak nekaj je pa le bilo:

sobota: sarma. nebeško dobra (se je najedlo 5 družin)

nedelja: sarma, pogreta, še boljša

ponedeljek: krvavice in kislo zelje na solati

Balenka

rimljanka je napisal/a:

Evo, pa smo razkrili skrivnost, ežojeva Erika je očitno . Te imajo rade sir, so mene učili. Zdaj je samo vprašanje, a je ta  slučajno ona  iz (moka) al katera čisto nova, še nedeterminirana.

rimljanka

...............

P.s. : danes isti jedilnik, kot včeraj.

lp

mzm
Danes rigatoni z ragujem zapečeni v pečici, solata. Malo tudi nas zebe, ampak še malo, pa gremo na Saša

Morda je pa Erika resa? Nikol ne veš, nikol ne veš...

Danes:

- se odmrzuje pasulj

Posladek:

- umivanje šip

japaja
ežoj je napisal/a:

Tole sicer nima nobene zvez z jutrišnjim kosilom, vendar, a veste, da Erika ima rad sire: ežoj

Tole je pa res čudno Erika ima RAD sire Pri nas danes testenine z bolognese omako in paradižnikovo, parmezan, zelena solata z motovilcem.

danes spet kot včeraj... čorbica s sladkim zeljem

samo ''nekaj za povrh'' bi rada spremenila..... včeraj sem jih razvajala s palačinkami, za danes pa nimam ideje....

Prosim za nasvete!!

MissLady

Rižev narastek? Ali atomski (ciganski)) štrudelj mogoče?

Erika naj pa kar ves sir požre, briga me!  Jaz pozimi itak potrebujem vitamine. Mnogo vitaminov.

japaja

Letos je pa sir zelo popularen! Bravo, Ljubljanske mlekarne, bo božičnica, če bo šlo tako naprej!

naor
Skuhaj puding!!! V skodelico daj otroške piškote in prelij z pudingom. Zraven pa sladko smetano.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti