Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:

goveja juha z ribano kašo

goveji zrezki v smetanovi omaki z grahom, riž, ocvrti lulčki , brokoli z drobtinicami

solata s fižolom

slivova pita

MM
Nedelja: goveja juha, roladice iz svinjine, pečen krompir iz pizza-pana blossom
Pri nas pa: sobota: rižota s piščancem in zelenjavo, radič s krompirjem nedelja: pražen krompir, kranjska klobasa, radič ponedeljek: lazanja z mletim mesom in zelenjavo, radič v solati torek: korenčkova juha, palačinke s skuto sreda: pasulj, belokranjska pogača tabu

NEDELJA:

goveja juha, kislo zelje s suhimi rebricami; pečenice; matevž; zapečene palačinke s skuto in kokosom; pecivo:

Pozdravček!

Dragička, takole lepo vsak dan občudujem tvoje slike. Zdaj mi pa lepo prosim povej, za koliko ljudi kuhaš?

Vanja

Sem ti že odgovorila!

Pozdravček!

PONEDELJEK:polnjena paprika,pire krompir,solata ekorenci
ponedeljek prežganka,pečen krompirček,pečena svinina,zeljna solata ninkica
nedelja:goveja juha, domači sirovi štruklji, svinjska ribica v omaki, zelena solata ponedeljek: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata, domači piškoti torek: mesna lazanja, pesa v solati sreda: matevž, kisla repa, pečenice četrtek: zelenjavna juha, palačinke tanjaj
nedelja: goveja juha, krvavice, kislo zelje, pire krompir, jabolčna pita ponedeljek: zelenjavna juha, pečeni sv. krmenatli, pire krompir, zelena solata torek: zelenjavna juha, makaronovo meso z olivami in popečeno z sirom, motovilec NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti