Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bojo piščančje kračke v marinadi (curry, poper, mediteranske začimbe, malo kečapa, sol, limonin sok) in zraven najbrž krompir + solata. Za krompir nimam pojma kakšen naj bo, morm mal pobrskat po forumu da pridem na idejo... LP, Tjasa
Četrtek: suh svinjski vrat, krompir v oblicah, kisla repa Petek: pospravljanje ostankov Sobota: špageti z bolonjsko omako, zelena solata in rdeča pesa zvitorepka
Sem se spomnila in se že dela. Krompirjev golaž z mletim svinjskim mesom in papriko, ter marinirane pišč. kračke plus solata. Pozno popoldne bojo pa domači topli krofi, mmm. :p LP, Tjasa
danes: krvavice, kislo zelje in pa krofi Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
Danes kostna juha z parmezanovo palačinko in špageti z omako,ki je ostala od včeraj + cvetača v solati. Jutri se bom pa spopadla z divjim pujsom - rebra. Pojma nimam kako bo šlo ker delam prvič. Sem mislila kar v pečico dat + krompir. Lumpica
Pastirska pita,zelje v solati,krof. lp goga
Danes: gov. juha z zdrobovimi žličniki, pečena sv.ribca, restan krompir, mešana solata (radič, ledenka), kot sladica pa verjetno kar muffini s čokolado skd
petek: pečen krompir z rožmarionom, solata sobota: jota nedelja: goveja juha z rezanci, ocvrt piščanec, pire krompir, dušena zelenjava, solata fresh
Danes ocvrt piščanec + zelena solata, ter sveži krofi. Sama ocvrta hrana :S LP, Tjasa
Goveja juha z rezanci, piščančji zrezki po pariško, pečen krompirček in radič zvitorepka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti