Danes: Pečena svinjska jetrca, pire krompir in kislo zelje v solati
Jutri pa najverjetneje palačinke s piščancem, ker tega pa res že dooooolgo nisem naredila in je izjemno okusno in hitro pripravljeno
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes: Pečena svinjska jetrca, pire krompir in kislo zelje v solati
Jutri pa najverjetneje palačinke s piščancem, ker tega pa res že dooooolgo nisem naredila in je izjemno okusno in hitro pripravljeno
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica.
![]()
Predvčerajšnjim: ![]()
![]()
![]()
solata in prekajena
krača (ja pust se bliža, ni kaj),
.
Včeraj: kotleti, pomfri in paradižnikova solata.
Danes:
pečenka, krompirjeva solata (kaj čmo, koline so za nami),
.
Sobota: ![]()
![]()
![]()
"Povsod je lepo a doma pa najlepše!"

Pozdravček!
Danes v razširjeni sestavi za kosilo goveja juha z rezanci, pečen krompir, pečen piščanec, stefani pečenka z jajci, rdeče zelje z jabolki, cvetača in brstičňi ohrovt, mešana solata, piškoti
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes piščančja prsa in tenstenine, jutri bodo domače krvavice
Najraje kuham cez vikend...lepo pocas, zbrano in z veliko ljubezni
in sem za kosilo pripravila italijansko zmleto pecenko, pire krompir, dusen listnat ohrovt in mesano solato. Za sladico pa rizev narastek z domacim slivovim dzemon.![]()
![]()
![]()
![]()
italijansko zmleto pecenko
Satilon, pozdrav, mi lahko prosim poveš, kakšna je ta pečenka.
Danes: mleta pečenka, pečen krompir, mešana solata
breskvaSatilon, sva že dve, ki najraje kuhava čez vikend. Jutri bo goveja juha, košutini zrezki v gobovi omaki, pečen krompir, solata in seveda nedeljska sladica - tokrat bojo sadne košarice.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pizza s pršutom

Škotske mesne kroglice s pivsko omako