Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:                                           

Pozdravček!

Goveja juha z zvezdicami, zrezki v naravni omaki, pečen krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pol te pa Dragička direkt med roge s svjim kosilom ... Ampak Dragička je moja carica že od nekdaj!

mamamia

Mamamia, ali lahko pričakujemo zopet en zanimiv blog od vaše večerje za 6 kot sem zasledila? Pri nas danes fižolova mineštra in pečenice.

branka

Mamamia, imaš rada čorbice? 

Danes: nadevana paprika, orehovi kruhki

breskva
Dragička je napisal/a:
Mamamia, imaš rada čorbice? 

Seveda jih imam rada, raje sicer tote goste, ampak če je već tekočine, še malo kruheca zraven ... Samo ohrovta ne sme bit v njih.

mamamia
branka.mahnic je napisal/a:
Mamamia, ali lahko pričakujemo zopet en zanimiv blog od vaše večerje za 6 kot sem zasledila? Pri nas danes fižolova mineštra in pečenice.

branka

Bo, zdaj sta se dve zvrstili, pa nisem še nič pisala. So se punce po svetu potepale, ni bilo časa, zdaj smo pa spet skupaj, 7. februar je spet naš datum. 

mamamia

V nedeljo je bilo kosilo za širšo familijo, nisem kuhala jaz, bila pa sem povabljena v eno dolenjsko vasico ob Krki:

goveja juha z rezanci, špargljeva kremna juha,

pražen krompir, šmarješki štrukeljci,

pečen kunec, svinjska ribica v mrežici z gobicami, pohan piščanec,

zeljna solata, motovilec, radič,

rdeča kapica in potratna potica

Balenka

Danes:  segedin, domač , ravnokar pečen.

iz zaloge,  piškoti.  Po kosilu pa pride na vrsto delanje sarmic.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30.dec 2015 12:34

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti