Danes bo ješprenj
bela120
Ocvrtki s sirom in salso verde
Danes bo ješprenj
bela120Telečji zrezki v omaki, kuhana zelenjava, široki rezanci, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet![]()
![]()
![]()
, domač![]()
, piškoti
![]()
mopsika
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
danes goveja juha z vlivanci, piščančji fileji po dunajsko, pečen krompir in rdeča pesa
Danes: kremna koromačeva in korenčkova juha, rižev narastek

![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš
, kristalka, piškoti.
![]()
mopsika
Čokolino (menza zaprta).
SonjaVčeraj sem jaz pojedla sendvič (s tako trdo ciabatto, da sem ga skoraj nazaj nesla, svoje jim bom še povedala), mož pa polnjena telečja prsa od nedelje, prinesla mu jih je mama, ki je bila s prijateljem na kosilu v eni domači gostilni in ni vsega pojedla. Solata je bila vložena rdeča pesa. Doma narejena.
Danes bo jedel ostanke od nedeljske Večerje za šest, kar pomeni tom yum tajsko juho z morskimi sadeži in različico te juhe s svinjino. Pa malo riža zraven, mogoče še poje neko perutnino z veliko zelenjave, kar je tudi ostalo v nedeljo od naše ženske večerne pojedine. Solate nisem imela, se bo že znašel. Če bo brez solate, si je sam kriv, je dovolj star in opravilno sposoben, da si jo zna priskrbet (saj je mamica v pritličju hiše, bo z veseljem poskrbela za sina ...
).
Komu lepše kot meni. Aja, jaz sem si pa danes en kos bureka kupila in sem sita kot boben ...
mamamiaPri nama tudi nič kuhanja, bova šla kar po burek in jogurt.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrtki s sirom in salso verde

Malinini razpokančki