nedjelja: juneća juha s reznacima, purica s mlincima, cikla salata, zelena salata, torta od banane
Lidija...
Kaj jutri za kosilo?
danes: goveja juha s kroglicami, govedina, restan krompir, zeljna solata, kuhan hren
potepinka
Za spremembo brez mesa v nedeljo...grahova rižota in zelje v solati :)
Lp vsem,
maji
Četrtek: pečen zajček, solata z fižolom
petek: pečen krompir v pečici z zelenjavo (paprika, melancane) in solata
sobota: široki rezanci z puranjo-zelenjavno polivko, solata,
nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki, škarpene v pečici, v kosih krompir, zelenjava, solata, orehova potica,
ponedeljek: ostanek juhe in govedine od nedelje, verjetno ješprenj z gobami za prilogo in solata.
Gobica
sobota: še vedno nismo nič kuhali
nedelja: goveja juha z zdrobovimi žličniki in malo kuhane, nasekljane govedine, svinjska pečenka (vrat), mešana zelenjava, pražen krompir, solata
ponedeljek: ostanek nedeljske pečenke, dušeno rdeče zelje, mlinci (zame še solata)
Julija
Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 22. jan 2006 18:35:15
ponedjeljak: kiselo zelje i grah, dimljeni kare, žganci, torta od banana
Lidija...
Nedelja: goveja juha, zelenjavna mineštrica (za mojega očeta), rižota z jurčki, kotleti v čebulni omaki, pečena piščančja bedra, domač radič, štrudel (včasih občudijem vaše nedeljske menije in se sprašujem, kako vam uspe skuhati toliko stvari v enem samem dopoldnevu. Danes sem odkrila kako - kuhati sem začela že v doboto zvečer! 

ostalo je pa seveda več kot polovica - ostankov za cel teden!!!)
tjas
četrtek: polnjene paprike s sojo, zelenjavo, rižem in sirom in endivija z radičem
petek: ker je ostal nadev od paprik, sem naredila musako, poleg paradižnik v solati
sobota: sirovi ravioli politi s porovo omako, endivija s krompirjem
nedelja: zdrobova juha z jajcem, goveji zrezki v smetanovi omaki, kislo zelje s krompirjem; popoldne rolada nadevana z mešanico iz orehov, marmelade in čokolade (polovico rolade sem takoj zamrznila).
ponedeljek: juha in zrezki od nedelje, danes pripravim še zabeljen krompir. Ostalo je še nekaj rolade, pa bo.
pozdravček dome
Danes: piščančja obara a la Galja (če bo ratala) in (spet če bodo ratali) moji prvi žličniki. V primeru, da ga fejst polomim, mi ostane le še sendvič!
tjas
danes: goveja juha, ki je ostala od včeraj, sirove palačinke, jabolčni kompot z malinami
potepinka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.