Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:goveja juha z ribano kašo,pečen piščanec z krompirjem,zelena solata .Za sladico pa biskvit z luknjami. renata69http://renata69.moj-album.com/

Jutri: rižota z bučkami in škampi, kumare v solati

MM
Danes smo jedli: juho s testeninami, špagete bologneze in čokoladno-karamelne mafine z vročo čokolado za čez. Veri

petek: vampi po tržaško, slan krompir, parmezan

sobota: pečen piščanec, pražen krompir, grajska zelenjava, solata

nedelja: goveja juha z rezanci, pečena svinjska krača, stlačen krompir z olivnim oljem in peteršiljem, paradižnikova solata

ponedeljek: goveja juha z rezanci, naravni zrezki, dušen riž, solata

Julija
prežgana juha krpice sa zeljem pohani šnicli čokoladni puding Lidija...
Ponedeljek: ocvrt piščanec, krompirjeva solata, rdeča kapica. Torek: govedina v zelenjavni omaki, makove bombice. breskva

Plan za jutri je takšen:

malo zelenjavne juhice

kiš

popečena vratovina

solata

sadno pecivo

MM

torek: puranji trakci v smetanovo bučkini omaki, široki pirini rezanci, zelena solata s korenčkom in smetanovim prelivom

Julija
Četrtek: zelo dober ričet; Petek: priprava na žurko; Sobota: saj ne vem česa ni bilo - roštilj, golaž, solate, namazi... ne vem koliko vrst peciva, torta; Nedelja: ostanki od sobote; Ponedeljek: kako so dobri zadnji koščki peciva; Danes je moj moški obisk kuhal pasulj, ženski del smo se pa potepale po trgovinah... po Preserju.../obiskale smo "Urh"/; joj kako smo bile lačne, kako dober je bil pasulj. Pozdravček!

Jutri kuha mami:

fižolova juha, palačinke - vsaj pravi tako

MM

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti