| dragička je napisal/a: |
SOBOTA: Kitajske čuftice posute s parmezanom, čičerikin pire, grahova omaka; endivija s krompirjem:
Pozdravček! |
Mmmm ideja za prihodnji teden. Super. Čičerika je MMMNJAMKKKK
Seveda o grahu ne rabim govorit a ne, kakšen odvisnež sem
Včeraj:
Hitro so mi plane podrli in nove zgradili. SMS sredi noči, da me mamin bivši šef pobere že ob 8.15 in šibamo v OPLOTNICO po einkauf,domači hlebec in kafico, pol pa preko drna in strna na VELIKO TINJE. Ekola, jaz pa splaniran odhod po kosilu. Domače pekovske dobrote pa niti pripravljene.
Na hitro se vstanem ob 3eh, popapcam moj NAJ NAJ ZAJTRK, pol pa gasaaaaa.
Uspel narediti BELE KOCKE Z GROBIM MAKOM ter ČOKO COOKIJE s koščki 70% ČOKOLJAT ter posipanimi z SOLNIM CVETOM.
Za kosilo pa je seveda bilo drugo, kot sem napisal.
RIČET ala MAMA (gost, slasten, s kranjsko in svinjino in dosti graha) + SKLEDA MEŠANE ZELENE SOLATE (my way.Hjooo domač jabolčen kis
Ob čakanju na goste, sta MAMAN in PAPI naredila še krhke flancate, sina pa je šel po svežo tetko skuto in domov pritovoril še domače TINJSKE krofe
Obisk in debata se je razvlekla pozno v noč
Danes:
Domači PZ špecli s popraženim porom,čebulo ter česnom; servirano v posebni skodelici
Zelenjavna omaka (ostanek od petka, ,ko sem imel juho), dodal še nekaj cvetače in brokolija,rdečega fižola ter korenčka, nato pa vkuhal zamrznjen grah + koruzico. Malo poprčka je zaokrožilo zadevo! NJAMSS
Seveda, kot vedno, VELIKA skleda SOLJAT; tokrat mešanica; endivje, radiča, svežega zelja, paradižnika, rdeče ter zelene paprike in par cvetov surovega brokolija. LIKA A BOSS!!!
Hjooo, pojedina za BOGOVE!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---