SREDA:
Piščančji ajmoht; rižoto (puranji koščki in zelenjava); zelena solata. Gostim šoloobvezne otroke...
zaradi... saj veste...

Pozdravček!
SREDA:
Piščančji ajmoht; rižoto (puranji koščki in zelenjava); zelena solata. Gostim šoloobvezne otroke...
zaradi... saj veste...

Pozdravček!
Danes za nekatere: goveja juha z mesom in domačo kašico, mešana solata, pečen krompir v ponvi na masti od zrezkov, zrezek in mešana solata. Za druge pa rižota z gobicami.
Migla![]()
To pa sem danes potreboval ja. Po skoraj letu ponovno PARADIŽNIKOVA JUHA!!! Hjooooo, LE PERFECT. Gurmanska nebesa :D
Podušena čebula (OGROMNO), česen (najmanj 3 stroki), zelena. Pol litra pasiranega paradižnika, žlica rjavega sladkorja, ščep soli par klinčkov ter zlate kroglice.
NJAAAAAAAM.
Za začetek pa solata iz radiča, črne redkve, zelene paprike, finega domačega kisa, rdeče čebule ter česna. Spremljava pa poltrdi kozji sir!
Danes ( ma nekakšna megla, komaj sem slikal ):
na, saj se vidi: tist zelje od predvčeraj ( ja, ja, tist, s uno hudo papriko )
![]()
Jedli smo repo z krompirjem in kašnatimi klobasami. Sladica pa so bili včerajšnji domači krofi oz. bolj podobni so bili krompirom. :) Sezona krofov se pričenja.
LP
Merjinaa
želodec na kislo, rižev narastek
Včeraj: tortilja z zelenjavo, riž, mešana solata.
Danes dušeno sladko zelje, krompir v krhljih.
msegovDanes: Solata, potem gres in škampi. Čisto eksperimentiranje. ![]()
Danes: skutini žličniki s parmezanom, sataraš, solata
breskvaDanes: krompirjeva juha, pečen piščanec, pire krompir, špinača in zelena solata. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Miklavževi parkeljni