| dragička je napisal/a: |
PETEK: Makarončki z mesno omako, posuto s parmezanom; zelena solata:
Pozdravček! |
dragička, tu mi je pa že krožnik tako simpatičen, da bi z največjim veseljem vse polizala ![]()
![]()
| dragička je napisal/a: |
PETEK: Makarončki z mesno omako, posuto s parmezanom; zelena solata:
Pozdravček! |
dragička, tu mi je pa že krožnik tako simpatičen, da bi z največjim veseljem vse polizala ![]()
![]()
![]()
danes: goveja juha, pražen krompir v solati z radičem in endivjo, solata iz brstičnega ohrovta
posladek: bajadera in
, za otroke palačinke
jutri: goveja juha od danes, kaj bo pa zraven pa ne vem :)
prekajena puranova noga, dušen ohrovt, pire krompir, limonini rumovi polmeseci (štirioglati - danes ni bilo lune, da bi lahko študirala obliko).
SonjaDanes,krvavice ,zelje.
MilžiVčeraj smo jedli vsak po svoje: eni rižoto in solato, jaz kuhano cvetačo in brokoli, ajdovo kašo in solato.
Danes jaz spet po svoje: ajdovo kašo (ostala od včeraj), dušeno kislo zelje in kos svinjske pečenke, radič v solati. Ostali isto svinjsko pečenko, pražen krompir, radič v solati.
msegovDanes:
prežganka, pica (morska+klasika)
Jutri:
prežganka, pečen piščanec, pražen krompir, solata (motovilec, radič, regrat, krompir)
micogicaTakole je bilo danes pri nas:

Zelenjavna enolončnica in palačinke s skutinim nadevom.
BrgitaDanes:
danes mi je uspelo nabaviti nekaj ( kartonskih ) buteljk vina!
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Rižek v poletni solati