Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Reciklaža makarončkov od včeraj z dodatkom doma narejenih čevapčičev; zelena solata... Pozno popoldan smo dočakali... mogli tudi probat, če je sarma dobro izpadla:

Pozdravček!

• včeraj Sarmice po receptu g. Rika
  • danes goveja juha z domačimi rezančki, na željo mladine pa tortelini s sirom in parmezanom, zelena solata, pesa, večerja pri babici, 
  •  jutri: ričet s klobaso:)

Danes makaronovo meso in radiči v solati s čičeriko. Zvečer pečem še kokosove linške piškote.

msegov

Za predjed: suši (s Hoferja)

Glavna jed: pečena orada, pečen krompir z lignji, zelena solata

Posladek: Marmorni kolač

Slike pa so na mojem blogu :)

http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

mojezlato

Njegovo zlato: meni se zdi, da je ena ura za orado v pečici na 200 stopinj nekam preveč, ne nazadnje tudi zaradi tega, ker pečeš brez glave. Pol ure do 40 min bi moglo bit dovolj.

Pri meni danes:

ežoj

Danes pri nas: paradižnikova juha z domačo ribano kašo, pečena ščuka, pire krompir (marabell je res dobra sorta), radič z domačega vrta in endivija v solati, kozarček rdečega s poreklom blizu južne meje

Pozno popoldan: šarkelj z rozinami in kandiranimi mandarininimi olupki, kava z mlekom in klepet s sosedo

rimljanka

SOBOTA:

Porovo-česnova juhica; sarma in pire krompir; odojček, endivija z jajčki, zeljnata solata s krompirjem in rdečim fižolom; nič boljšega, kot princeske, ki jih v trenutku zmanjka:

Pozdravček!

Danes: ciganski zrezki, njoki, radič z jajački, babični medenjaki

breskva

golaž, kruhovi cmoki, motovilec in radič v solati, creme brulee 

Sonja

Danes: tortilje in rumove kroglice (reciklaža potice)

Zuckerfee

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti