Danes: goveji golaž, popečena polenta na moj način, mehka zelena solata, kompot iz jabolk in sliv
in lepo popoldne želim
babka1951Danes: goveji golaž, popečena polenta na moj način, mehka zelena solata, kompot iz jabolk in sliv
in lepo popoldne želim
babka1951 pri nas danes ostanki od včerajšnjega praznovanja- pohani svinjski zrezki in francoska, za posladek pa tortica
ter piškoti+![]()
Jutri- definitivni zelenjavna juha, da se malo očistimo vseh sladkih dobrot![]()
danes: zelenjavna prikuha, domač ajdov kruh
mali kuharRadovednost ni lepa čednost,
ampak vsak dan kukam,
kaj kuhate.
Odlične slike in predlogi. ![]()
![]()
![]()
Miškazmoke, nič več ne kuha?
Danes pri nas zelenjavna juha, pohana cvetača, riž in rdeča pesa.
lp, pinka![]()
petek: juha z rezanci, pohane marele, krompirjeva solata
sobota: juha s palačinkami, makaronflajš (z veliko zelenjave), zelena solata
nedelja: juha s palačinkami, puranji zrezki v kornfleksu, zelenjavni riž, solata - paradižnik in stročji fižol
ponedeljek: pizza
bosaZelenjavna juha, marelični cmoki in kompot.
rosieSobota: goveja juha z rezanci, pečen krompir, grah s korenčkom v omaki, faširani zrezki, zelena solata in kremne rezine.
Nedelja: gobova juha, pražen krompir, grah s korenčkom v omaki, pečene platice, zelena solata, češnjev štrudelj.
Danes: pohane marele in kislo zelje na solati.
BalenkaDanes:
Danes juhica s korenčkom in grahom, piščančji zrezek s paradižnikom in gratiniran z rezino sira, pire krompir, solata.
msegovSlivovi cmoki,hruškov kompot.
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Miklavževi parkeljni