Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj:
JAZ: Paradižnikova solata
Za OČETA naredil slan PZ šmoren ter skledo mešane solate

Danes:
JAZ: Skoraj pol kilograma svežega zelja zacumpranega v meni eno izmed TOP5 solat: ZELJNATO SOLATO (ko je sezona in zelje dobiš za par centekov, se tega preobjema za naprej in nazaj :D. Fižol pa je itak meni TOP in bi ga lahko dnevno jedel!)
Za OČETA bom pripravil: Pečen krompir iz pečice, popečen govej konec in prav tako zeljnato solato.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pri nama pa fižolova mineštra.

Evo pa še mal jurčkov vam pokažem.

irena66

Irena, ojoj, pa kje rastejo? Jaz sem včeraj bila 4 ure v gozdu pa razen marel nič.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Jaz tudi gob ne vidim, mi jih je ena gospa prinesla, ne vem pa kje jih je nabirala.

Res so bili lepi in čist zdravi.

Pri nas so samo marele, je hči šla včeri sam mal za hišo na grič in jih je prinesla za večerjo.

Smo jih spohali pa pečen krompir.

irena66

Danes: polnjena paprika, pire, kompot iz grozdja in jabolk.

rosie

Danes pri nas: goveja juha z rezanci in drobnjakom, z drobtiniami, prepraženimi na ocvirkih zabeljen stročji fižol po štajerski maniri (lepo zrnat), košček pirinega kruhha z bučnicami.  bo. Kasneje.

rimljanka

katti, kongratuliram za lepo fotografijo.

Pri meni, danes:

a bo kmal´ štipendija?

ežoj

Danes: narastek z bučkami, pečen krompir, zelena solata, 

breskva

ja ežoj-lepa slikica nič zamegljena

anibas

Kosilo danes na več lokacijah: moji so imeli: piščančji "ajmoht" in domače kremne rezine. 

Jaz po kitajsko: praženi rezanci z rakci in kislopekoča juha. 

mamka

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 26. 2012 19:18

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti