danes: puranji zrezki, pire krompir, solatka in tortica od včerejšnjega praznovanja..
danes: puranji zrezki, pire krompir, solatka in tortica od včerejšnjega praznovanja..
Domač kunec v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata s fižolom, popoldne še pecivo iz polente.
Tinky BinkyDanes: zelenjavna mineštra, pol krožnička včerajšnje pašte, nekaj rdeče pese v solati in čokoladno-hruškova pita
![]()
![]()
lp
mzmDanes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.
rosieDanes: boranija, polenta, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza), dunajska čokoladna krema
breskvaHihihihihi, ežoj, po čem ti to sklepaš
?
Danes:
juha z rezanci,
pomfri
pečena
, pečena srnetina,
zelena solata,
zavitek od včeraj in potica ravno tako.
Danes: Še vedno čistim telo od poročne sobote. Zelenjava...paradajz soljat![]()
| rosie je napisal/a: |
Danes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.
|
Rosie, a si bila ti pri nas na kosilu? In tudi ti nisi imela sladice?
Danes pa: ajdova kaša z veliko zelenjave, pečena piščančja prsa (nekdo je rekel prsovina), pa spet paradižnikova solata. Izkoriščam maksimalno plodove z vrta, dokler so še. (no, kaša in piščanec mi res nista zrasla na vrtu)![]()
Včeraj: roštiljada
Danes: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, paradižnikova solata
Jutri: porova juha, pohane marele (upam, da jih bom danes kaj nabrala), pire in solata. Če ne bo marel, pa bodo bučkini polpeti
Sreda: lazanja, solata
matejaozMeni zmanjka časa za slikanje. Vedno me lačni čakajo pri mizi. Hitim, hitim.
Nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe in pečen domač petelin, solata radiča, kuhana zelenjava, palačinke polnjene s sirom in pečene v pečici. Pečeni varaždinski klipiči so bili tudi!
Migla
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom