Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pizza s tuno

melona

malo kasneje breskova pita(čeprav ni domača, je božanskaaaaa)

lp

ledenka_

Danes se mi je rolalo: trije slani zavitki ( rdeča nit je jajčevec), karameliziran paradižnik

stročji fižol in česen v solati, vino, voda

lp

mzm

anja: Ni je čez domačo peso. Narezano na kocke!
Balenka: Se lahko drugič pridružim?

Danes:  2 mala čufta, mešana solata (paradižnik, kumare, paprika, čebula)

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Torek: makaronflajš z domačo paradižnikovo omako, ki sem jo skuhala v nedeljo, mešana solata s paradižnikom, kumaro in papriko

Sreda: naravno pečen pišč. file in rjav riž z veliko stročjega fižola, graha in svežega paradižnika

Danes: svinjska pečenka, pečen krompirček in zelena solata

Danes: zarebrnice, por v smetanovi omaki, njoki, mešana solata (paradižnik, paprika, kumara, drobnjak)

breskva

Zelenjavna mineštra, rezanci s špinačo in mandlji v sirovi omaki, sestavljena solata, saduje - japka.

lp

cervus

elaphus je napisal/a:

Zelenjavna mineštra, rezanci s špinačo in mandlji v sirovi omaki, sestavljena solata, saduje - japka.
cervus

Neverjetno , tudi jaz sem imela povsem identično kosilo, s tem, da sem japko pohrustala šele zdaj. Kdo ve, ali bo jutri še eno tako naključje?

rimljanka

ja, MBrando, ti le pridi. Samo napovedan, če ne rebrc in bedrc ne bo!

Balenka

dušen ohrovt s slanino in česnom, ajdovi ravioli s feto in baziliko, pečene hrenovke, stročji fižol v solati

Balenka:  Obratno tudi velja. Le da vas bom pri meni razvajal z sladicami. To je moja domena
Pa če pridem k vam, tak isto prinesem dobrote.
Hvala za povabilo. Bom vsekakor prišel.
S katerega konca ste?

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti