Mi smo imeli danes nedeljsko klasiko: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, 2 vrsti solate - kumarično in radič s krompirjem. Za posladek smo umaknili zunanje rože na toplo, posadili vresje. nekaj mačeh in heb.
rosie
Lazanja v slow cookerju
Mi smo imeli danes nedeljsko klasiko: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, 2 vrsti solate - kumarično in radič s krompirjem. Za posladek smo umaknili zunanje rože na toplo, posadili vresje. nekaj mačeh in heb.
rosieDanes goveja juha z rezanci, makaronovo meso (po želji najmlajšega) mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPečenka, kuhan krompir, jabolčni hren in zelena solata. Za sladico puding tortica z višnjami.
Jutri pa goveja juha, meso, mlinci, zelena solata in jabolčni štrudl.
luccka
SOBOTA:
Pečen odojček, šampinjoni na rukoli, pečeno puranje meso, prebranac:

Krompirjevo-zelnjata solata, stročji fižol s čebulo in cvetačo, paprika s česnom, koruzni mlinci:

Še nekaj slanega - sirni zvitki posuti s semeni in marascino torta:

Pozdravček!
Danes:
ežoj
Danes pri nas za kosilo špinača, ocvrt jajček (ali dva) in pire krompir
,
+ skuhala en pisker segedina po Rikotovem receptu :) ... za še ne vem kdaj :) ![]()
![]()
![]()
barbara
juha iz blitve z vmešanim jajcem in cime di rapa, šmorn iz pečice, radič (ene 4 vrste) v solati. + spekla ene ducat in pol palačink, bodo za na juho, pa za kar tako tudi. Čist za povrh pa ena figa naravnost z grma v usta.......še ni čisto zadnja.
Dragička, a si šla kaj spat iz petka na soboto? ![]()
Sicer pa si zaslužiš en ![]()
Jaz sem se pa danes potepala in bolj malo jedla, kuhala nič. Bom jutri bolj pridna!![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, piščančja bedra, testenine, smetanova omaka s sirom, zelena solata
Pri nas reciklaža včerajšnjih domačih testenin:
skleda radiča, lekarniško odmerjena ambrozija in izabela
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Veseli tiramisu