Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

četrtek: makaronovo meso, zelena solata z naribanim korenčkom

Julija
Čorbica - por, korenček, rumen korenček, koren zelene, kolerabica. Notri zakuhani žličniki in posuto s peteršiljem. Pozdravček!
Četrtek: boranja, ajdove žemlje s semeni. Petek: krompirjev golaž, jabolčni zavitek. breskva

petek: piščančji ragu, pirini žganci

sobota: goveja juha z ribano kašo, pečen in ocvrt piščanec, pražen krompir, zelenjava, solata, jabolčni zavitek

nedelja: goveja juha z rezanci, pečena svinjska rebrca, sladko zelje, domači mlinci iz črne moke, solata, za posladek pa buhtlji

Julija
Danes bo pa pri nas sojina juha in čokoladna torta - zveni zelo fino. bomo vidli, če bo vsem pasalo, kajti pri nas so sami "mesni" MARTA1

Danes bo gobova juha - kuha mami.

Jaz pa za večerjo pohane fileje sardel, po nasvetu dragičke (s tržaško omako in sirom v sredini).

MM
piščančji koščki v smetanovi omaki fussili zelena solata s koruzo lp lunčica
pileća juha s domaćim rezancima pohani svinjski file pire krumpir/riža i grašak zelje salata Lidija...
Puranje zreske po tržaško, pražen krompir, paprike in paradižnik v solati, čokoladno -mentolov sladoled. breskva
Čufti v omaki, pire krompir, zelena solata, za sladico sem pa nekaj improvizirala z listnatim testom in nutelo...pa se mi ni ravno posrečilo-pojedli smo pa vseeno vse tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti