Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: pečeni zrezki iz svinjskega vratu, dušeno belo zelje, mlinci ali široki rezanci, solata

sobota: goveji golaž, kruhovi cmoki, solata

nedelja: kokošja juha, pečen piščanec, zelenjavni riž, solata 

Julija
danes: gobja rižota z zelenjavo (sem pospravljala hladilnik) jutri: francoska solata, odščipanci (lisicka, si mi dala idejo),spekla bom pirin kruh. V nedeljo bo verjetno nekaj z ribami. lp dome
Kaj pa so to odščipanci? marelica

Odščipanci to so taki majčkeni krogci iz faširanega mesa, ki jih kupim v Mercatorju. (kakšen opis) Drugače so odlični poleti za žar.

Takole je katti ene par let nazaj napisala, v tejle isti temi. Sem šla na Google pogledat, pa sem našla odgovor pri nas.

rimljanka - zasebno mnenje

Hvala Rimljanka. Sicer sem pa lena, da nisem strička Googla vprašala. No pa sem celo slikico našla. Zgledajo kot polpetki iz faširanega mesa.

http://www.ihan.si/?mod=catalog&action=productDetails&ID=107

Danes bomo jedli pečen krompir, pečenice in solato. 

marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 19. jan 2008 09:47:23
včeraj: pica za moške, krompirjevi žganci (dödöli) za ženske danes: ciganski zrezek in dödöli pečeni v pečici dascha
sobota: čufte v omaki, pire krompir, motovilec z jajčki, jabolčna pita nedelja: goveja juha z rezanci, piščančji file po pariško, pečen krompir, korenje, zelena solata, tiramisu White Daisy
Danes : prebranec,solata-kislo zelje,orehova rolada. Jutri:piščančja juha, kokošiji paprikaš z prelivom , krompir iz pečice, radič. golubić Sporočilo je spremenil(a) golubić dne 19. jan 2008 16:23:21
petek: krompirjev golaž s hrenovko, solata sobota: skleda mešane solate danes: pečen polnjen piščanec, pečen krompir z janeževimi semeni, riž s curryjem, solata fresh
včeraj pečenice z pečenim krompirjem in zelipčnim štajerskom zeljem, za večerjo Španska pita in skleda kristalke danes telečji zrezki v gobovi omaki,pire krompir,kristalka v solati z bučnim oljem,dušen brokoli in sadna solata v kompotu. anaeva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti