Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: krompirjevi cmočki s skuto in skutinim nadevom (moj recept), za mojega bom naredila zraven še omakico iz sladke smetane sladica: kremno pecivo s keksi(tudi moj recept objavljen tukaj) popoldan bom pa naredila riževo solato s tuno, kumaricami, majonezo... torej danes dan brez mesa za jutri pa še razmišljam... kordelina
Torek: špageti bolognese, motovilec s fižolom, kremne rezine Sreda: piščančji paprikaš, krompirjevi svaljki, zelena solata, sladoled lp White Daisy
sreda: goveja juha, mesna kruhova rolada (moram preizkusiti recept), ledenka Julija
ponedeljek: suha juha, krača, tenstano kislo zelje in v kosih krompir, torek: telečja obara z žličniki in palačinke, sreda: piščančja rižota, solata, četrtek: čufti v paradižnikovi omaki s pire kormpirjem in solata. jana
ponedeljek: nič kuhanja, smo bili na sendvičih torek: špageti z paradižnikovo polivko, solata za povrh pa blejska kremšnita danes: zelenjavno-gobja rižota ali pa lazanja, bomo še videli. lp Vanja fiva
dolgo se nisem javila...bila bolana danes: mesni polpeti, sladko zelje, pire krompir in mešana solata( včasih poznana kot srbska solata) sepetalka konjem
Kremna juha iz cvetače, piščančji prazolio in solata. fresh
včeraj:ocvrte dežnikarice,zeljeva solata s krompirjem danes:goveja juha s zdrobovimi žličniki,musaka,zelena solata(kristalka) jutri:govedina,špinača pire krompir kalcicl

sreda: sirovi štruklji, kompot

četrtek: fižolova juha s testeninami, solata

petek: pečeni ribji fileji, krompir z blitvo in česnom, solata 

sobota: friški ohrovt, zmečkan krompir

marelica
včeraj: pizza danes: pražena jetra, solata, za posladkat pa sladoled LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti