Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Elen, mongolso meso sem delala po dveh receptih, enim je bolj všeč ena varianta, drugim druga. Ena ima več paprike in je v originalu z jagnjetino, druga več mlade čebule in z govedino. Katero te zanima? (Mogolski original je verjetno itak jakovo meso, tako da čisto enako ne bo, hihi:) Veri
Aja, tole je bilo včeraj, sicer vegi, no, riba, ampak bom dala še sem, če bi katero zanimalo:) Ja, se vidi, da je bila nedelja:) - lososovi burgerji (popečen sveži file lososa z omako guakamole in solato v domačih sveže pečenih bombicah s sezamom) - presenetljivo dobro za nekoga, ki ni ravno pristaš rib:) - špinača po katalonsko oz. po neki kitajski provinci, s popraženimi mandlji v lističih in ful fajno omakco - sadna solata s skutno-makovo kremo - njaaami!!! Veri
Pečena jajčka na oko, kos kruha in solata. LP! fakin712
Danes pa je bilo popečeno kislo zelje s koščki pršuta in domač čebulni 100% rženi kruh, narejen s kislim testom. Za sladico pa shake iz jagod (zmrznjenih), banane, pomaranče in jogruta (njami). Veri
torek: polnozrnati pesresniki z gobovo omako, solata (še ne vem kakšna), jabolčna pita od Val Julija
mlečna gobova juha in palačinke z orehi in čikolado Kyara
Veri, kar obe varinti. Imam še nekaj jagnjetine v skrinji in za primer ko je ne bo več, še drugo varianto:) Elen
Ponedeljek: solata, polnozrnati makaroni na drobtinah, rolada z dvema kremama od nedelje torek: rižota z veliko zelenjave, zelje v solati sreda: porova juha, cmoki iz skutinega testa iz baze, kompot četrtek: sarma petek sarma sobota: dunajski, pomfri, solata bina
ponedeljek: ostalo od nedelje (kuhali so moški, sem bila v službi) torek: čufti (iz baze), pire krompir, kompot sreda: kremna zelenjavna juhica z žličniki, skutine in orehove palačinke galja
Čebulna juha s parmezanovimi kruhki, puranji trakovi z zelenjavo in smetano, riž z grahom, radič fresh

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti