Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Petya, je to regrat izpod grede ali nabran v naravi? Zadnja varjanta je sicer malo verjetna, razen če je tudi zimski regrat užiten? Y.
ponedeljek: pečen som in kuhan krompir z ocvirki lp lunčica

Yantares je napisal/a:
Petya, je to regrat izpod grede ali nabran v naravi? Zadnja varjanta je sicer malo verjetna, razen če je tudi zimski regrat užiten? Y.

Zakaj pa ne bi bil užiten? Seveda je regrat užiten, vseh 365 dni v letu, samo poleti je pač grenek, če jemo surovega.

Yantares, tako kot ti je rimljanka odgovorila ... Imam blizu travnik, kjer vem,d a ne sprehajajo živali in ga tam nabiram, če le vreme dopušča (že vidim, da ga nekaj dni ne bo, že lepo sneg pada). Petya
Vceraj: sarma danes: kisla repa,krvavice,krompir LeINA
Sobota: široki rezanci s paradižnikom, mešana solata Nedelja: kosilo pri Mari (Preserje pod Krimom) na poti iz Rakitne Ponedeljek: kisla repa, pečeni fileji piščančka, pire krompir Torek: golaž, kruh, za malčka za goveja juhica za punci: pomfrit, piščančji medaljoni, rdeča pesa Glede regrata: jaz sem ga jedla poleti na Veliki planini in ni bil nič grenak....

TOREK:

Ričet:

Pozdravček!

še tule vprašam: Bi kdo vedel, kaj naj naredim z ričetom, katerega sem včeraj uspela presoliti? Hvala. LP juma juma
Verjetno je danes gostejši zato bi verjetno pomagalo samo vodo dolit, drugače pa tudi vino razsoljuje. Četrtek: špinača, pire, pečene perutničke Petek: domač hamburger Sobota: mineštra, šmorn krinolina Sporočilo je spremenil(a) krinolina dne 06. 2010 09:36 Sporočilo je spremenil(a) krinolina dne 09. 2010 13:59
Hvala, krinolina. LP juma

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti