Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ponedeljek: piščančji file v smetanovi omaki, pire krompir, veliko zelene solate torek: kumarična omaka(zame in otroke), hrenovke, vampi (za moža), krompir v oblicah. Čao! kmetka

PONEDELJEK so bili ostanki od nedelje.

TOREK:

imeli smo slavljenca, pa je bila bolj suha varianta:

Pozdravček!

Torek: golaž z mletega mesa in stročjega fižola, pire krompir, pecivo metka s čokolado.

MM
SREDA: goveji zrezki v šampinjonovi omaki,široki rezanci,radič v solati ninkica
PETEK: gobova juha, biskvit z luknjami SOBOTA: goveji golaž, kruhovi cmoki, paradižnikova solata (še kar z domačega vrta) NEDELJA: goveja juha z jajčnimi vlivanci, pražen krompir, govedina iz juhe, sladko zelje kot priloga, paradižnikova solata PONEDELJEK: goveja juha, pizza (pol s tuno, pol navadne), solata TOREK: goveja juha, pire krompir, blitva v omaki, pečena govedina, paradižnikova solata SREDA: brokolijeva kremna juha s piščancem, biskvit z luknjami (jim je bil v petek tako všeč, da hočejo še)
Danes kupim 1 kg mletega govejega... Danes pripravim - polpeti ali stefani pečenko, polovičko spečem že danes), dam v skrinjo, jutri zvečer vzamem iz skrinje in me počaka v hladilniku do petka, ko se vrnem iz službe... zraven špinača (kupljena tista gotova, ki se samo pripravi), pire (iz vrečke) - pomeni, da sem v službi do 16. ure, do doma 10 minut, kosilo bo na mizi ob 16.40 uri. z ostalega pol kilograma mletega bom danes naredila musako s krompirjem, trdo kuhanimi jajci in mletim mesom. Tudi preliv pripravim danes, jutri pa samo prižgem pečico, preliv (jajce, smetana, sol, poper, parmezan) polijem po musaki, speče se 30 minut; ta čas naberem radič in to je to. Jutri in v petek. Danes pa kuha mož. Desanka
PON: Frigani kalamari in ocvrti sardoni v bližnjem lokalu =) TOR: Morska rižota, puding SRE: Pečena svinjska reberca, pečen krompir, motovilec ČET: Testenine s pesto omako, tarte tatin (malo skopirano od zakoncev Novak) PET: Piščanec z gobami iz škrniclja, motovilec LP
ČETRTEK:pečene perutničke,pire krompir,zelje solata,domači kompot ekorenci
ČETRTEK: jota,kruh,ameriški rjavčki ninkica
dušeno sladko zelje z govedino, kruhovi cmoki, puding moje punce

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti