Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:

goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso z juhe, tenstan krompir, radič s krompirjem in česnom v solati, palačinke z jagodno omako.

MM

četrtek: pražena jetrca, pire krompir, zelena solata s paradižnikom

petek: fižolova juha, pečene postrvi, dušena zelenjava (paprika, bučke, paradižnik..)

sobota: pizza

Tanja05

Sporočilo je spremenil(a) Tanja05 dne 08.okt 2009 13:35

Danes je bilo kosilo zelo posebno, ob zelo posebni priložnosti, v zelo posebni družbi:

No, minjončkov nisem vseh...................njami so bili, prav vsi.................

rimljanka - zasebno mnenje

Vauuuu, Rimljankaaaa! Kje si pa bila? Prekrasno!

Pozdravček!

Uf, Uf rimljanka, tisto mi je nekam znano! Škoda da nisi posnela gostov, a je bil morda kje v bližini, kakšna njegova exelenca ambasador, pol bi samo še manjkala moja exelenca ( ali pa morda tudi ne )

ežoj
- goveja juha z rezanci, sladko zelje s krompirjem, govei zrezki, puding - gobova juha, ajdovi žganci z ocvirki, solata - zelenjavna juha, puranova rižota, zelena solata s koruzo - gobova juha, skutini štruklji, zelena solata, kompot NENA58
PETEK:sardelice po tržaško,masleni krompir,motovilec solata,palačinke z orehi in smetano ekorenci
PETEK: rižota(mesna)rdeča pesa v solati ninkica

petek:

goveja juha z rezanci, jelenovi medaljoni z brusnicami, špinačni rezanci s česnovo omako, rdeča pesa v solati, kumare in paradižnik v solati.

MM
Petek: sojini polpeti, mešana zelenjava (korenček, cvetača, fižol, grah), zeljna solata, puding sobota: goveja juha, pražen krompir, meso iz juhe, radič s fižolom in koruzo Moycaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti