Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes filana paprika iz zaloge, pire krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: želodčkova juha in šmorn.

Lep dan in dober tek. 

topsi

Danes:   zajčja obara ,

z vodnimi zličniki

zabeljeni ajdovi zganci

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Istrski bobiči z vratovino in domač . Mogoče še kaj sladkega, sigurno pa po kosilu .

Lep pozdrav.

Katarina80

tenstano zelje z makarončki,za enega pa prata

Balenka

Danes pečeni piščančji kosi, telečji file, pečen krompir, rdeče zelje z jabolki, dušena paprika s čebulo, mešana solata

Danes:   isto, kot včeraj, ostanki:

zajčja obara

ajdovi zganci 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Petek: Pašta fižol,domač korenčkov kolač,kruh

ninkica

Dobro, da sem že pojedla kosilo, ker zdaj berem o jedeh in gledam dobtore, ki ste jih pripravile dober tek

Moje današnje kosilo je pa samo zame in sicer sem spekla umešana jajčka, končno so pečena tako, da so bila sočna poleg pa v obari kuhani kokošji krempeljci, ob katerih se, verjamem, komu želodec obrne in pa kos kruha, ki sem ga spekla iz pire krompirja, ki je ostal pri včerajšnjem kosilu  

NutellomAnka

Anka, jajčka izgledajo imenitno, tudi kruh. Krempeljce  jaz samo skuham v juhi, kadar je kokošja, jem jih pa ne. Ali si že bolje? 

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 1. feb 2019 20:16

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti