Golaž, polenta, zelena solata.
Namesto sladice lov na jokerja.![]()
![]()
Golaž, polenta, zelena solata.
Namesto sladice lov na jokerja.![]()
![]()
Petek: ![]()
![]()
![]()
Pečene perutničke s krompirjem, pohani malancani, radič s krompirjem, pogača s semeni:

Pozdravček!
Sin malo ribice in pire krompirja, jaz preostanek brancina s krompirjem in motovilec v solati.
Mož pečenico in kislo zelje v solati, kruh.
Sobota: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes bučna juha, kislo zelje, ajdovi žganci, krvavice, svež pomarančni sok in čokoladni hrustljavčki z brusnicami in orehi.
Sin je dobil govejo juho z zvezdicami in korenjem, faširano teletino v omaki in polento. Za posladek jabolčni kompot.
Mi smo imeli govejo juho z rezanci, pražen krompir, mož telečji zrezek, s hčerko piščančjega, rdeče zelje z jabolki, mešana solata.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. nov 2017 18:35
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Korenčkovo-zdrobova juhica; osso-buco, ajdova kaša na poru in špehu; rukola z zeljem:

Pozdravček!
Včeraj goveja juha z rezanci, za sina makarončki s paradižnikovo omako, zame riževi rezanci s paradižnikovo omako in gamberi, za moža pa bolognese omaka in špageti, motovilec in zelena solata
Danes sin govejo juho brez zakuhe, piščančji ragu z zdrobovim cmokom, mož pa govejo juho z rezanci, preostanek bolognese omake s peresniki in paradižnikovo solato.
Jaz bom file ribe in solato.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 20. nov 2017 13:08
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: po doooolgem času:
juha z gresovimi knedeljčki
tenstan ![]()
![]()
endivija in motovilec s ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Kavna torta (Coffee cake )