Danes domača pica z jurčki ( kaj morm če jih je pa tolk blo)........
Jutri kosilo pri Racmanu pri Brežicah.....
Nedeljsko kosilo pa gostilna Lovenjak, še prej pa lepote Bukovniškega jezera.......
Matr se mi gode........
Danes domača pica z jurčki ( kaj morm če jih je pa tolk blo)........
Jutri kosilo pri Racmanu pri Brežicah.....
Nedeljsko kosilo pa gostilna Lovenjak, še prej pa lepote Bukovniškega jezera.......
Matr se mi gode........
| mopsika je napisal/a: | ||
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija) Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. okt 2017 15:38 |
.......saj jaz tudi redko dodajam smetane v omake, a to kosilo je bilo bolj za "tamlade", ki so pred kratkim dobili otročička, pa jih mal crkljam in zdaj jejo kot termitki...........![]()
Jaz pa smetane ne dodajam v jedi oz izredno redko. Za moj okus mi s tem preveč zbledi okus osnove jedi (npr gobova omaka ali juha, s tem se znatno zmanjša okus gob). Tako da raje kuham v naravnih omakah, za zgoščevanje, če je potebno, pa dodajam škrob ali mleto proseno kašo.
Mopsika, probaj, če gre, prekopirati link od recepta in potem prilepiti sem ![]()
Danes pa bo malica in kosilo kar isto, kruh z ogljem ter fižolov namaz s črnimi gobami, česnom in peteršiljem z dodatkom rdeče redkvice, pa kakšna mandarina poleg.

Jutri krapov paprikaš s pečeno polento, solata. V nedeljo pa goveja juha z rezanci, pečena hokaido buča, rdeče zelje v omaki, mlinci, pečena račka; hčerka ima rojstni in je to njena želja.
| malaga je napisal/a: |
|
Jutri krapov paprikaš s pečeno polento, solata. V nedeljo pa goveja juha z rezanci, pečena hokaido buča, rdeče zelje v omaki, mlinci, pečena račka; hčerka ima rojstni in je to njena želja. malaga
|
Malaga, moj sin je tudi zelo rad imel takšno-Martinovo kosilo, večkrat na leto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: grenadirmarš
s prekajeno ![]()
endivija in radič s
Petek: ![]()
![]()
![]()
Popečen kruh s sirom, čevapčiči, zeleni in rdeči radič s fižolom, ocvirki in jajcem

Pozdravček!
Danes svinjska ribica v gorcicni omaki in riz. 
| pinguwin je napisal/a: |
|
Danes svinjska ribica v gorcicni omaki in riz. pinguwin
|
Tole slikico si pa dva dni nazaj objavil. A je ostanek?
Danes pri nas za moža zelenjavna juha, za nas paradižnikova omaka, testenine, zame omaka z dodatkom gamberov, mešana solata
| hribovc61 je napisal/a: | ||||
.......saj jaz tudi redko dodajam smetane v omake, a to kosilo je bilo bolj za "tamlade", ki so pred kratkim dobili otročička, pa jih mal crkljam in zdaj jejo kot termitki........... hribovc61
|
Tole od termitkov si pa pri meni pobral, a ne Henri ? ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Polnjene paprike