Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Mi pa danes pasirano fižolovo juho, pa jabolčno bučni skutin zavitek!

Paradižnik nam že čez ušesa gleda!

Anemiilat

Včeraj in danes in še jutri bo juha iz hokaido buče, res krasna stvar, skoraj zadošča za prvo silo. Kasneje pa še riž s papriko, korenčkom in grahom, zelena solata, mesojedec pa še kos pečenega svinjskega rebra.

Za razvajanje pa ležanje na balkonu in branje po izbiri. Kaj bi si še lahko želela lepšega?

Lepo, sončno avgustovsko popoldne želim!

naor

Danes smo pa pri nas kuhali: Odličen ciganski golaž, polento (ve se, da je ta bila samo zame ) moj možiček je zraven imel odlično svežo "baguetko", paradajzovi solati se pa ni izognil, druge ni bilo 

Lep popoldan želim vsem, ki ste že imeli kosilo in tistim, ki ga boste šele imeli .

Namesto sladice bodo danes sladke, velike slive iz brkinskega podeželja 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Po dolgem casu se javljam;

vceraj smo jedli papriko in melancani peceni v pecici s smetano, staras brez jajca in zraven na zaru peceni piscancji zrezki, domac kruh in zame se kumaricna solata.

danes sem naredila domace njoke, v treh izvedbah, ene z baziliko, ene s paradiznikovo mezgo in navadne. Zabelili smo z domaco salso in veliko cesna in parmezana, povrhu se nekaj popecenih pinjol. Solata in chianti. Za  bolancka pa se kurjo juhico. 

Pri nas danes:

- goveja juha z zvezdicami, govedino in korenčkom

- svinjski zrezek, puranji zrezki v naravni omaki, zelenjavni riž 

- zeljna solata z radičem in zeleno solato

Za sladico pa sem možu poslala sugestijo po sms, naj gre po tisto pregrešno sladico, ki je že nekaj let nismo jedli.... pa jo je prebral šele doma

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

danes sem skuhala lonec zelenjavne mineštre, ki bo vsaj še za jutri.

Včeraj: v koščkih kuhan krompir, antonovi odščipanci in paradižnikova solata.

Danes. tenstano zelje z makarončki .

Balenka

S

Iiiii, sladica je prišla za večerjo.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:   šmorn,      solata

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

danes pica z mocarelo in paradižnikom na listnam testu

jutri bodo bučni mafini

nenci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti