Danes goveja juha z rezanci,pražen krompir, naravni zrezki, za naju s hčerko rdeče zelje z jabolki, za fanta dušen grah, mešana solata( zelena, zeljna, stročji fižol, rdeča pesa)

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Danes goveja juha z rezanci,pražen krompir, naravni zrezki, za naju s hčerko rdeče zelje z jabolki, za fanta dušen grah, mešana solata( zelena, zeljna, stročji fižol, rdeča pesa)
Najprej nisem mislila, potem sem pa odkrila kumare in krompir in petersilj in cebulo in cesen in solato pred vrati, hvala sosedom ![]()
Danes bo:
- pire krompir z vmesanimi surovimi kumarami, obilo zacinjen s cesnom in poprom ![]()
- voda ali nic ![]()
Pod vecer pa poletni razvrat, kolikor in kakor bo kdo sposoben....
![]()
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 12. jul 2017 11:51
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire ![]()
![]()
![]()
solata
breskve
Danes bo ponovitev včerajšnjega jedilnika minus juha, ker jo je zmanjkalo. ![]()
danes pečena skuša, pečen krompir in blitva s česnom

Pečen puranji zrezek,
basmati riž,
solata paradižnik+paprika+kumare+čebula+čičerika
Včeraj zelo na brzino popečen file divjega lososa (moj si je dovolil zraven še rezino, dve popečenega koruznega kruha in seveda majonezo
) in solata (zelena in kumare), za sladico pa samo za močnejšo polovico pijana nevesta (jaz ne smem
)
DAnes pa spet (nekje enkrat tedensko je skoraj zagotovo na jedilniku, sploh ker pride ostanek prav za malico za v službo naslednji dan) gratinirana ajdova kaša s skuto, proteini in jabolki pa še kaka zamrznjena sliva bo noter padla, sem jih včeraj odkrila v zamrzovalniku.
Bucke levo, bucke desno, bucke povsod ![]()
Danes bo:
- s korenckom in cebulo in cesnom dusene bucke, zalite s pikico belega vincka in fajn popoprane
- krompir v kosckih, fajn potresen z naseksekanim petrsiljckom in seveda omehcan s kepico putrcka ![]()
Posladek (ki ga sse ne cenimo dovolj):
- voda
Zvecer proteini ![]()
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 13. jul 2017 10:54
![]()
![]()
![]()
Danes:
polpeti, paradiznikova solata
breskve
Četrtek: ![]()
![]()
Nam se še lušta stročji fižol...

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Veseli tiramisu