cvetačina in goveja juha, pečen krompirček, pečen piščanec in sv. rebrca, zelena solata, marelice

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
cvetačina in goveja juha, pečen krompirček, pečen piščanec in sv. rebrca, zelena solata, marelice
- bistra kostna juha, mlacna, v loncku
- riz s satarasem
- nezacinjeni listi zelene solate, celi; na grobo narezane kumarice za vlaganje, delno olupljene; razcetverjen paradiznik; pikico naribanega sira in pol pikice nasekljanih listov kopra cez vse to
- domac ice tea
Posladek:
- po soncnem zahodu. Do takrat nobenega alkohola ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: zabeljen stročji fizol
s ![]()
paradiznikova solata, ostanki
pečenke
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
breskve
Danes domači burgerji, piščančja nabodala, pečen kifeljčar, domač stročji fižol v solati
Danes pa ostanki včerajšnje goveje juhe, pražen krompir, pečena sv. rebrca (tudi od včeraj), tenstani šampinjoni z jajčki in zelena solata.![]()
![]()
![]()
včeraj piščančji file pečen na čebuli, pečen krompir s bučko, radič v solati

danes spet naročena pica ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: rizota s puranjim mesom, rumeno papriko in ![]()
stročji fizol v solati in
solata
marelice ![]()
![]()
![]()
![]()
goveja juha z govedino (je kar noče zmanjkat), pire krompir, filana paprika in zelena solata, za enega pa namesto paprike pečenica in fižolova solata.
Pri naju danes: knapovsko sonce po mopsikino, paradižnikova solata in pečene marelice s kokosovim nadevom. Glavna jed zelo dobra, za sladičko pa je naš rekel, da drugič tudi, če je več ni. Sem mislila, da bom dol padla od
. Še dober, da je pri nas začelo mal pihljati
.
danes špageti, mesna omaka in radič v solati

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem

Moj domači kruh