danes goveja juha z vlivanci, panirani piščančji kosi pečeni v pečici, dušene bučke, krompir s peteršiljem in berivka z motovilcem v solati

danes goveja juha z vlivanci, panirani piščančji kosi pečeni v pečici, dušene bučke, krompir s peteršiljem in berivka z motovilcem v solati

![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti puranji koščki po pariško
pečen ![]()
s papriko
domača solata
zadnji koščki ![]()
![]()
skutinega
zavitka
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2017 12:36
Danes goveja juha s fritati, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata
Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Od včeraj je ostalo nekaj ješprenja (se mi je tresla roka, ko sem ga vsula v vodo
), pa sem ga predelala:

kumarična solata
lp
danes

Miška, nad tvojimi krožniki gospod Karim ne bi streljal z očmi in jih besno premetaval po mizi. Po mojem mnenju bi predel kot maček.![]()
![]()
Mi smo imeli danes:
- kuskus z grahom in korenčkom
- puranji zrezki v pivskem testu
- solata
- domači sladoled

| naor je napisal/a: |
|
Miška, nad tvojimi krožniki gospod Karim ne bi streljal z očmi in jih besno premetaval po mizi. Po mojem mnenju bi predel kot maček.
naor
|
In kdo je gospod Karim?
Pa hvala ![]()
lp
Miška, a ne gledaš Master chefa, oprosti, jaz mislim, da to gleda vesoljni svet.
Je pač show, ampak se kaj tudi od kuharije naučiš. Gospod Karim je eden od kuharskih mojstrov, slaščičar in sodnik v MC. Ena sama milina, a zadnjič mu je počil film, ko sta mu dva tekmovalca dostavila en sam obup na krožniku. In ko vidim tako lep krožnik, kot je tvoj, pač moram dodati svoj kuharski lonček.![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hummus namaz

Najbolj enostavni piškoti s črto