Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z rezanci, pečena postrv in oslič, pire krompir, iz ostanka pireja sem naredila njoke, ki zdaj čakajo v skrinji na priložnost za kosilo, kasneje sem spekla kupljene rogljičke in pa sladoled med popoldanskim sprehodom. Seveda tudi danes dan ni minil brez kave.

NutellomAnka

Danes čemaževa juhica

in goveji biftek v omaki iz zelenega popra, kuhan krompir s peteršiljem in zelena solata

Danes za moje tri - špageti  s paradižnikovo, mesno omako, mešana solata. Jaz pa sem postrv z mandlji. 

Bo pa še malinino-jagodna pita.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 23. 2017 17:26

Včeraj špargljeva juha.

Danes pa goveja juha z rezanci, v pečici pečen piščanec in krompir, ocvrta cvetača in zelena solata s koruzo in fižolom. Kasneje za sladico še pecivo iz albert keksov, mletega sadja in čokoladnega pudinga.

Cinnamon Stick

Mi pa bomo danes kuhali bograč 

Laura

Danes:   rizota s puranjim mesom 

papriko, paradiznikom in 

kristalka in motovilec

karamelna kokosova  

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes piščančje kračice na čebuli, široki rezanci, mlada solata gentilina in rukola z vrta .

Jutri špageti boloneze, solata.

V kratkem pa tudi tortilje s piščancem in zelenjavo, že vse sestavine v hladilniku čakajo.

Lp,

ursiii

Ponedeljek:                                        

Pozdravček!

Telečji trakci v omaki,  skutini štruklji, zelena solata, malinino-jagodna pita

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pri naju danes jota in klobasa, kako se slike v shrambo spravi sem pa spet pozabila . Morebiti je pa prepolna 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti