Ponedeljek:
![]()
Goveja juhica (od včeraj); reciklaža govedine iz juhe z dodatkom šampinjonov, domači široki rezanci; solata z radičem in krompirjem

Pozdravček!
Ponedeljek:
![]()
Goveja juhica (od včeraj); reciklaža govedine iz juhe z dodatkom šampinjonov, domači široki rezanci; solata z radičem in krompirjem

Pozdravček!
Danes: krača se bo jedla še jutri, pa sploh ni bila velika, ampak naj ji bo, zraven sta ji pa družbo delala kisla repa in krompir v kosih zabeljen z ocvirkovo mastjo. In seveda pecivo na suho. Zelo veliko ga je nastalo iz treh lončkov moke. Zelo dobro.
Sonček se trudi, pa mu grem malo pomahati, tako tudi vam! ![]()
![]()
![]()
Sosedi se je pokvarila "zelenjavna" skrinja, tako bo zdaj dva do tri dni ena čorba s fižoleti, papriko, paradižnikom...sosedom je treba priskočiti na pomoč, mar ne![]()

radič s fižolom, voda in teran
lp
Danes preostanek lazanje za moja dva, paradižnikova solata. Zame kozice v tempuri, motovilec v solati s čičeriko in paradižnikom
Danes: Moz/Matevz, kislo zelje vse skupaj zabeljeno z na kocke narezano panceto (uvoz iz Italije okusno, sem probala malo,ampak drago)![]()
![]()
Amelia........a je možu ime Matevž, ali je danes jedel Matevža
Kakorkoli že naj bo.......ime in jed sta odlična ![]()
![]()
Babka1951, samo enkrat sem kuhala to jed. Takrat jim ni bila vsec, odkar zasledujem kulslo sem se kar izurila, zdaj,ko sva sama nama je bilo zelo njami... Samo tebi zaupam draga Babka1951, da je kislo zelje iz vakum vrecke fizol iz plocevinke, toda dobro izpran![]()
![]()
Amelia, vesela sem, da si tukaj na naši Kulinariki in da Slovenija tudi preko meja kuha z nami ![]()
![]()
Glej, tudi midva sva sedaj največkrat za mizo sama.......tudi jaz kupim vakum zapakirano zelje v pol kilogramski vrečki v Hoferju in fižol v pločevinki, nič jima ne fali....danes sem skuhala še mal krompirja, dodala kranjsko klobaso in je ratala super jota
Kar mi je pa najbolj všeč je to, da jo je dovolj ostalo še za jutri ![]()
![]()
Pozdravček in objem tja k tebi, čez mejo ![]()
Pri nas danes prežganka, kuhano
s
in zraven
.
Danes: rižota, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Hummus namaz