Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: krompirjev golaž in testenine z maslom; jaz pa solato s tuno Julija
Danes orade, pecen krompir in salsa verde, solata. fresh
danes: svinjska rebrca po teksaško, pečen krompir v vrečki, solata iz zelenega in rdečega radiča. Orange_1
Krompirjeve polpete, solata,zebrino pecivo. LP! fakin712
Porova juha, ljubljanski zrezki, dušen grah s paršutom, krompir v solati, torta z limonino kremo. lp Anamarija
Danes: dušen riž z grahom,tunine polpete, paradižnikova solata z mozarelo Jutri:na soli pečen piščanec, pražen krompir,mešana solata, pitulice,kompot nenči
Danes so bili domači polžki (testenine, seveda:), puranji zrezki v marinadi iz curryja in kurkume in grška solata za zraven. Za čez pa čokoladna torta s kavno kremo in čokoladnimi ostružki. Se komu kaj sline cedijo?;) Veri
jutri bomo v razširjeni sestavi... Kuhali pa bodo: kislo zelje, krvvice in bele in ajdove žgance pozdravček
Danes,juha(bolj na golaž) iz kurje drobovine(želodčki, jetrca)malo zelenjave in žličniki,sirove palačinke. Jutri,goveja juha z ribano kašo,govedina iz juhe, pražen krompir,jabolčna čežana,velika skleda zelene solate za desert pa rolada z vinsko kremo. Bogomira Bogomira
Jutri bo pa kosilo pri mojih starših. Goveja juha,pečen krompir, pečenka, solata in mogoče kakšna sladica. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti