Mi pa smo jedli svinjski kare s čisto malo smetanove omakice, pomfri in endivjo. Dobro je bilo...

Malinini razpokančki
Mi pa smo jedli svinjski kare s čisto malo smetanove omakice, pomfri in endivjo. Dobro je bilo...
shari, ti imaš pa res velike porcije![]()
![]()
Danes: ocvrta pipika, v zmrzovalniku sem našla eno vrečko lanskih orehov in sem malo zarolala jajčevce, dokler so še, radič

lp
![]()
![]()
![]()
Danes: ![]()
bograč ![]()
![]()
![]()
paradiznikova solata
domač
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes pa zeljne krpice s prekajenim mesom malo kasneje pa, na željo naše najmlajše, puding za sladico.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečena
vratina v čebulni omaki
riz s paradiznikom in ![]()
kristalka in motovilec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz ze celi tedn hladilnik in skrinjo praznim, da se zelenjava porabi. Vceraj zeljna minestra in hrenovke, danes ostanek:)
Danes ocvrt kruh in kompot, prežganka.
Danes v studentskem domu:
rizota, spinacni polpet in sir za zar

Goveji trakci v omaki, skutina klobasa, zelena solata

| mišzmoke je napisal/a: |
|
shari, ti imaš pa res velike porcije |
Ni pa slikano, da sem potem kar iz pladnja jedla - še eno piščančjo nogico, pa še malo reberc pa celo skledico sladoleda ![]()
Danes sva jedla ostanke, pa mislim, da bojo še za jutri (ko gre oče v nabavo, kupi za celo vas, ne pa za 5 ljudi).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Malinini razpokančki

Pasta iz ingverja in česna