šunka v testu in francoska solata

Veganske palačinke
šunka v testu in francoska solata
Gledam kam bi se povabil na kosilo.......men se ne kuha dons........ampak k Anki ne grem.......
.........Trixi pa Balenka prideta v poštev.................
..........![]()
| hribovc61 je napisal/a: |
|
Gledam kam bi se povabil na kosilo.......men se ne kuha dons........ampak k Anki ne grem....... hribovc61
|
Danes ne bo ne črnega ne ribjega, ampak paradižnik v solati, kava in sladoled ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha z gresom
ostanki ocvrtega purana, pečen ![]()
z ![]()
domača mehka solata
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuhanje dzema iz 10 kg breskev.
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21. avg 2017 17:47
goveja juha z rezanci, popečen krompir v koščkih, popečene hrenovke, kumarična solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes goveja juha z rezanci, stefani pečenka od včeraj, domač pomfri, za enega kislo zelje v solati, ostali rdečo peso in kumarično solato
Hribovc, danes bi res lahko prišel na kosilo!

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. avg 2017 18:56
Sobota: Grahova kremna juha, pečene piščenčje krače (izkoščičene), pečeni krompir in bučke, mešana solata iz vrta, lešnikova torta z malinami in smetano (brez glutena) sem si spekla za roj. d.
Nedelja: Bučna kremna juha, Pečen zajček, vlivanci, kumare in paradižnik v solati, ostanek sobotne torte
Ponedeljek: Piščančja rižota s zelenjavo, solata
Saša, lepo, da si si naredila torto za rojstni dan! Vse najboljše! ![]()
![]()
![]()
![]()
Vse najboljše za rojstni dan, Saša!
![]()
![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. avg 2017 20:40
Cel vikend smo se potepali in jedli malo tu malo tam... Danes pa sem spekla musako z malancani in mesana solata (fizol, paradiznik, paprika, kumara, cebula,...)
Bo pa krompirja skor za ozimnico, smo ga danes nekaj skopali, nekaj pa se jutri :)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Jajčevci z rižkom