![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire ![]()
![]()
![]()
solata
breskve
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire ![]()
![]()
![]()
solata
breskve
Danes bo ponovitev včerajšnjega jedilnika minus juha, ker jo je zmanjkalo. ![]()
danes pečena skuša, pečen krompir in blitva s česnom

Pečen puranji zrezek,
basmati riž,
solata paradižnik+paprika+kumare+čebula+čičerika
Včeraj zelo na brzino popečen file divjega lososa (moj si je dovolil zraven še rezino, dve popečenega koruznega kruha in seveda majonezo
) in solata (zelena in kumare), za sladico pa samo za močnejšo polovico pijana nevesta (jaz ne smem
)
DAnes pa spet (nekje enkrat tedensko je skoraj zagotovo na jedilniku, sploh ker pride ostanek prav za malico za v službo naslednji dan) gratinirana ajdova kaša s skuto, proteini in jabolki pa še kaka zamrznjena sliva bo noter padla, sem jih včeraj odkrila v zamrzovalniku.
Bucke levo, bucke desno, bucke povsod ![]()
Danes bo:
- s korenckom in cebulo in cesnom dusene bucke, zalite s pikico belega vincka in fajn popoprane
- krompir v kosckih, fajn potresen z naseksekanim petrsiljckom in seveda omehcan s kepico putrcka ![]()
Posladek (ki ga sse ne cenimo dovolj):
- voda
Zvecer proteini ![]()
Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 13. jul 2017 10:54
![]()
![]()
![]()
Danes:
polpeti, paradiznikova solata
breskve
Četrtek: ![]()
![]()
Nam se še lušta stročji fižol...

Pozdravček!
Zame solata iz lignjev in gamberov, kruh. Moji bolognese omako, testenine, zeleno in paradižnikovo solato
Koruzni špageti z rdečo omako na buzaro![]()
bučkini polpeti
kumarična solata![]()
Sporočilo je spremenil(a) alexa* dne 13. jul 2017 17:44
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

French toast s sadjem