Kaj pomeni, da je tema zalepljena, prosim?
marjja
Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado
marjjamišzmoke ![]()
![]()
![]()
No sedaj sem končno prišla v mojo shrambo, z veliko pomočjo na daljavo, ene meni drage Kulinaričke
, prej mi je bilo kar ![]()
![]()
Danes sva imela: pohan piščančji zrezek s sezamom, zmečkan krompir z bučko in čilijem in zelje solato s fižolom in toplim krompirjem
i je bilo.

marjja, tudi jaz sem to opazila in sem sama sebe spraševala, a odgovora ni bilo ![]()
![]()
Pri nas danes ričet s
, pečen malanar.
![]()
marjja Kje pa je to pisalo, tako mimogrede, ker nisem zasledila.
mopsikamopsika: tu pod naslovom - Kaj jutri za kosilo? piše z modrim črnilom ![]()
| marjja je napisal/a: |
|
Kaj pomeni, da je tema zalepljena, prosim? marjja |
Zalepljene teme so označene z rdečim žebljičkom, kar pomeni, da se ne premikajo, so vedno na istem mestu, ne glede na novo napisane teme. Se mi zdi![]()
lp
mzm| naor je napisal/a: |
|
Miška, kozarček terana je tako kot bi ti kdo dal en zdravilni napitek. A treba je ostati pri kozarčku. Danes sva jedla zelenjavno juho, božansko pečena svinjska reberca, slan krompir v kosih in endivjo. In naredila sem en požirek iz moževega kozarčka. Ni bil teran, bilo je belo vino, pasalo je na tako konkretno hrano!
|
menda ja ne misliš, da ga mešam z vodo? Zaskuzibuh![]()
No, po vseh regulah bi medve danes morali zamenjati vino, pa gre tudi drugače in to dobro, a ne?![]()
lp
mzm| babka1951 je napisal/a: |
|
mopsika: tu pod naslovom - Kaj jutri za kosilo? piše z modrim črnilom
|
Hvala Babka.
Aha, verjetno res, zalepljena- vroča tema, ki je vseskozi na vrhu. Na stari Kulinariki je bil rdeč žebljiček. Hvala, MZM.
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Milijonska juha