Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes makaroflajš in zelena solata

prežganka, rižev narastek

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 30. 2016 16:49

Telečji trakci v omaki z zelenimi rezanci, mešana solata - zelena, hrastov list in mladi regrat z Velike planine

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: juha z zlatimi kroglicami in drobnjakom,  golaž, pečene hrenovke, makaroni (polžki iz petih žit) na maslu z drobtinicami, zelena & rdeča kristalka in rdeč hrastov list, jagode.

Katarinči

Danes sem si pa privoščila veliiiko skledo solate s sirom in paradižnikom, pa spekla sem si koruzni kruh in ga potem namazala s pašteto  

NutellomAnka

Danes in jutri: ena dobra, mesnata reč neznanega imena s čičerkino zlivanko (jutri bo najbrž s čim drugim)

lp

mzm

Lepo!

Danes sva jedla vsak po svoje: on kurje bedro, jaz kapelete s sirom, oba peso v solati.

Jutri bo boranja z mesom. Priloga bo samo kruh. Itak je kruh  eno od mojih najljubših živil sploh.

naor

Danes: chilli con carne, polenta, solata

breskva

Danes:   makaronflajš z mesom,   solata Ziva in motovilec,   spekla se je Gogina alpska torta.

mopsika

Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, meso po dunajsko, ocvrte bučke pražen krompir, ledenka solata z vrta zelje, paradižnik, redkvice in naribano mlado korenje. Zame pa namesto mesa zlato zapečena postrv.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 31. 2016 13:27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti