Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečena orada in brancin ( prinešena iz Iža), blitva s krompirjem, mešana solata

Za slavljenko mascarpone čokoladna 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22.nov 2015 16:37

včeraj piščančji file po pariško, prebranac, kruh in mešana solata

danes smo praznovali, goveja in gobova juha, svinjska rebrca, telečja pečenka, puranji fileji po dunajsko, tenstan krompir, pomfri, kuhana in popečena zelenjava, motovilec s fižolom, sladoled in kava

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 22.nov 2015 18:47

Danes kosilo zunaj z mojimi najdražjimi.

Juha po izbiri: goveja, bučna, gobova.....

Glavna jed: telečja krača izpod peke s krompirjem in zelenjavo, špageti z morskimi sadeži... jaz sem probala obe zadevici, dobri še pa še , motovilec s fižolom in jajci...

Sladica: samo kavica, ker so razpokančki in malo domačega in malo kupljenega potem čakali doma....

Pijača: pomarančni in jabolčni sok, kokta, voda , saj vina jaz tudi ne pijem, ampak kakšen aperitivček pa bi, z veseljem 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: pohani piščančji file, beluši s sirom, pražen krompir, mešana solata, skuštrana Katja

breskva

Juha, pečen brancin, tofu z zelenjavo, kuhana zelenjava, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

sv. juha iz hrbtovne z rezanci, pražen krompir, krvavice in prata, zelena solata

Balenka

Babka, torej si lepo praznovala. Vse najboljše in še na mnoga leta 

Danes goveja juha po izbiri, čufti, pire krompir, mešana solata

Včeraj smo jedli zunaj, danes pa bo na jedilniku bulgurota s piščančjim mesom in zelenjavo ter endivija z radičem.

RadaJem

Danes;  goveji golaž,  bela polenta, endivija,zelen radič, motovilec.

mopsika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti