Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Cetrtek: goveji zrezki v cebulni omaki, riz, zelena solata, zelje v solati s fizolom, mandarine

petek: sarme, pire krompir, solata

sobota: sarme, kruh, solata, muffini s cokolado in koscki pomarance

danes: nic klasicnega ampak za nasega malega poskodovanca pizza in veliko solate, za sladico pa muffini od vceraj

Lepo nedeljo vsem

Danes: juha,pečene piščančje bedra,tenstan krompir,mešana solata ,(radič endivija, domače)  za sladicokremne rezine(naredila snaha)

Milži

Danes: prezganka, na sinovo zeljo,   pečena   rebra,   pečen  in paprika,  endivija in radič s ,   

domač 

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 02.okt 2016 12:51

včeraj ostanki mesa od petkovega piknika, krompirjeva solata in radič v solati

danes goveja juha z nudeljci, piščančja bedra po pariško, pire in mešana solata

Danes je sin naročil kosilo in jedli smo govejo juho z rezanci, pražen krompir, pečeno meso ( telečji kotlet in kos piščančka) v pečici s korenjem, mešana solata

Za sladico pa ajdova rolada s čokoladno- nutelino kremo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Nobene juhe, kdo bi se še s tem ubadal, ampak "faširanci" oziroma polpeti, pa zraven kuhan krompir. In endivija z domačega vrta. nekam salbo raste, pa sem jo kar porezala, fino mehka je bila tudi brez krompirja.

Da ne bi bil krompir pust, sem ga seveda stresla v ostanek maščobe od pečenja polpet, te pa sem seveda prej dala na papirnate brisače, da so vpile vso odvečno maščobo ...

mamamia

Pri nas danes kosilo za 9 oseb razširjene družine - goveja juha z rezanci, s kruhom polnjena svinjska rebra, pečenka in piščančji dunajci. Zraven pečen in tenstan krpmpir in kuhana zelenjava z vrta (cvetača, brokoli, brstični ohrovt in korenje) ter mešana solata (gentile in hrastov list, rdeči radič, zeleno in rdeče zelje in paradižnik - vse z domače njive). Za konec pa kava in banana split.  

http://www.mojalbum.com/tajda

Nedelja:                                 

Rojstnodnevno kosilo:

bučkina juhica; pražen krompir, sv. pečenka, pečeno piščančje meso, brokoli/cvetača, korenček/paprika iz voka; endivija s krompirjem;  tortica in še ena 

Pozdravček!

Juha, piščančji zrezki z brokolijem v smetanovi omaki, pire krompir z drobnjakom.

Ja, včasih še najdem čas za kuho in za objavo kosilo. ;)

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včeraj: domača pica, solata

Danes: goveja juha z rezanci, ajdovi njoki, kruhovi cmoki, kostanjeva omaka, ohrovtova prikuha, pečeno srnino stegno, motovilec, figova pita, domač jabolčni sok in grozdni mošt

Jutri: nekaj azijskega...ni še točno dorečeno

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti