Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha z ribano kašo, piščančji cordon blue, pomfri in endivija.

Jannaa

Danes steak ( sudamerikanische ):

In meni zmanjka rdečega vina. Kaj pa čem, če smo pred štipendijo.

ežoj

Kosilo čisto po mojem okusu:

polnozrnate testenine z zelenjavno polivko:

imgp8993_290

MM

Goveja juhica s popečenimi kruhovimi kockami (kruh s semeni), pariško ocvrti puranji zrezki, pražen , dušene , mešana solata (endivija in radič, rešena izpod snega ), skutno-orehova gibanica

Petya
kurja juha s palačinkami, pečena svinj.reberca, pečen krompir, rdeča pesa, hren z jabolko, fižol v solati, rožičeva rezina. lp irenakr Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 28.nov 2010 18:39

krompir_pianecDanes čisto, po domače krompir in piščanec iz pečice, serviran kar v pekaču

vendar zelo za h pa skutina rezia s robidnicami

slike_086_290

Elaphus, kaj pa so dodoli, saj nevem če je prav napisano

arima

Sporočilo je spremenil(a) arima dne 28.nov 2010 18:55

http://www.kulinarika.net/recepti/10702/ostale-jedi/prekmurski-dodoli/ 

so pa zelo

.

aknirad
Nedelja: rizota z morskimi rakci mesana solatka. Amelia

Kosilo je seveda mim, mene pa matra sladkor, " kraljevstvo za baklavo ". Večerja, palačinke od polbele moke, dietalna marmelada in fruktoza za posladkat ( ni ga, ki od tega ne bi zbolel. Tudi jabolčni štrudl je ravno pečen. Zadnjič je ena spraševala, da poslikam palačinke, pa evo:

ežoj

kosilo1_074_595kosilo1_076_595

No jaz sem še pri petku- pica- šunka, sir, paradižnik, malo fete.

Sobota - krompirjev golaž.

Danes smo praznovali, zadolžena sem bila za francosko solato in http://www.kulinarika.net/recepti/6922/solate/solata-za-darjo/

ter sladice- naredila sem Gogino alpsko torto, kokosove kocke in bananine rezine, ki so bile potem jagodne. Drugače se je miza šibila še od drugih dobrot- pečene postrvi, meso z žara- rebra, kotleti, piščanec, zelena solata in potica.

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti