Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mišzmoke kraljevski jedilniki . Kako kraljevska je šele kuhinja po kuhanju. Danes kuhinja zaprta. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 17. 2011 20:09
Eni solata z morskimi sadeži, drugi telečja obara. dari

Piščančji paprikaš, široki rezanci, solata, pa še en ananas se je našel od praznikov

Iva
Danes; dušeno kislo zelje, pečenice, v kosih Za sladico pa letošnji prvi pustni krofi za vajo in Lp arima

sam_0919_595sam_0922_595

No zdaj je  pa šlo in kot sem že zgoraj zapisala pri nas danes: segedin golaž, polnozrnati kruh iz pirine in koruzne moke ter jagodni puding s prelivom iz robid in borovnic.

lpsam_0924_595

irenakr
Ežoj, slikc še ni zaradi tehničnih problemov (beri: ne uspe mi dodati več kot 8 slik...). V 3 tednih nisva videla nobenih poplav, sonček in T nad 25 non stop, danes smo pa v stepi dočakali prvi pošteni sneg, končno!!! Za kosilo: obara z zličniki, bagels po Vanjinem receptu, naslednji teden se začnejo poizkusi s krofi :) Saša
Včeraj: goveja juha z ribano kašo, rižota, polpeti, paradižnikova omaka, brokoli, zelena solata z radičem in motovilcem Danes: goveja juha z rezanci, piščančja omaka z testeninami, zelena solata z radičem Jutri: telečja obara z ajdovimi žganci, solata NENA58

TOREK:

Ohrovt s piščančjim hrbtom:

picture_4018_595

Pozdravček!

Arima lepi krofi, dobra vaja!

Nedelja- goveja juha, ocvrt sir, pire, brstični ohrovt, zelena solata s čičerko in česnom

včeeraj- goveja juha s kroglicami, pražen krompir, govedina iz juhe, hren, prikuha- b.ohrovt, korenjesolata s koruzo

danes- kruhovi cmoki in gobje- zeliščna omaka, solata- čičerika in koruza,

jutri- pica- obična in zelenjavna

katti
Pri nas pa nedelja puranja pečenka in krompir iz pečice, rdeča pesa ponedeljek pita s puranjim ragujem in peresniki ( iz Ljubezen skozi želodec), popoldne skutno-jabolčna pita torek kremna juha iz zelene, zapečena polenta, zelje,rdeč radič in kalčki v solati tabu

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti