Zdravo,
temo spremljam že nekaj časa, logirana sm pa šele od danes naprej. Vidla sem da ste nekaj časa nazaj pisali o jedilnikih-sama ga pripravim za 1mesec. Zdej to ne pomeni, da bom kuhala točno to kar je za tisti dan predvideno (pač se lahko zgodi marsikaj;od tega da me moja biba hoče met skoz ob seb (beri rastejo zobki), do tega da se nama z možem lušta kej druzga), pomeni pa da imam sestavine doma. In vsi vemo da iz istih sestavin lahko pripravimo marsikaj :) Prej sem jedilnike sestavlala tedensko, sedaj jih mesečno iz enega samega razloga-finance. Imava malega otroka (sem na porodniški a sem "prepozno" rodila, da bi se mi upoštevala delovna doba, tako da imam soc.porodniško), moževo plačo in 2kredita za stanovanje. Pol je vse jasno... :S In ker ne hodva vsak dan v trgovino, se pač prišpara.
Da ne bom čist off topic, danes ne bom imela časa za nedeljsko kosilo, ker sva se z možem odločila da bova fato špilala in naredla generalko-ampak res generalko :) Pa sva se odločla da bo nekej na hitr- goba juha (gobice iz zmrzovalnika) in palačinke z domačo višnjevo marmelado. Za bibo pa pire krompirček s hokaidi bučko.
Bodte fajn