Ežoj se po mojem pripravlja za obisk Turčije pa se doma privaja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurja obara z žličniki.
rezaEžoj se po mojem pripravlja za obisk Turčije pa se doma privaja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurja obara z žličniki.
reza| naor je napisal/a: |
Ognjič, odreši nas muk in pojasni prosim, zakaj Ežoj že par dni kuha po turško. Kot vidiš, se nam vsem že prav smili.
naor |
Jaz drugač niti ne vem podrobnosti, ga obiščem le takrat, ko pripeljem na haciendo tiste gospe svobodnih nazorov ![]()
![]()
![]()
, pa potem še malo poklepetava. Po turško se prehranjuje, ker se pri kosilu naceja s sokom, kar ni njegova običajna in omiljena pijača. S sokom se naceja, ker se boji, da ga bo pobralo. Pobralo naj bi ga, ker ima 37 vročine ![]()
![]()
![]()
. Vročino je dobil, ker je trmast, kot večina študentarije njegovih let ![]()
![]()
, pa je sam tist sneg premetaval samo zato, da je mimoidočim študentkam kazal na novo pridobljeno braun boju...![]()
![]()
. Študentke niso skapirale, da je na ogled le braun boja in so šle v napad ![]()
![]()
![]()
![]()
. Študent pa na
in gasa...ampak zrak je mrzel, sapa globoka in eto ti vročine...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...pa smo pri kuhanju po turško ![]()
![]()
.
Pri nas bo danes najbrž pica iz trgovine zame, ker bom malo dlje v službi. Koruznik pa bo dobil njoke z gobicami in solato, ko pride iz vinograda.
OgnjičOgnjič,zdaj mi je marsikaj jasno
!
Pri nas danes mineštra ![]()
Danes: kurja juha z ribano kašo, pečen pišč. krače, mlinci, brokoli in leča s črno redkvo v solati in pa seveda
.
Lep dan žena ženskam, moškim pa samo lep pozdrav!
Ubogi Ežoj![]()
Danes pa gobova juha z jurčki, fileji ribice( orada, škarpena) z zelenjavo in krompirjem v šrkniclju, berivka
Pa še torta....
Po pravici povedano bi se pa šla kam razvajat, pa danes ne bo časovno možno![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj goveja juhca z parmezanovimi cmokci, puran v gobovi omaki, pečen krompir, dušen korenček in brokoli,
danes pa pohan doruček, pire in solata ( ledenka - meni zelo
).
Lp
ursiiiEžoj, za zbijat vročino je sok rdeče pese in mokre rjuhe, ne pa turška hrana ![]()
Danes: zdrobova juha, zelenjavna zloženka in hrenovka.
Lep dan in praznik vsem nam ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PETEK:
Jurčki / por / mesna rižota; motovilec z rdečim fižolom; ![]()

Pozdravček!
Hvala, Ognjič. Ežoj, želim ti, da boš čimprej spet fit!![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Hrustljava solata