Sreda:Zelenjavna juha s cmočki,palačinke polnjene z gozdnimi sadeži...sedaj pa na kavico in čvek k prijateljici![]()

Čokoladni eklerji
Sreda:Zelenjavna juha s cmočki,palačinke polnjene z gozdnimi sadeži...sedaj pa na kavico in čvek k prijateljici![]()
Mesnozelenjavna rižota in zelje s korenčkom v solati:

Danes sem jedla zunaj: juha z rezanci, piščančji zrezek v porovi omaki, pire krompir, radič in kitajsko zelje v solati.
msegovDanes pri meni, kurja juha ( baje zdravilna ), srdele po turško ( dragička, vprašaj Ognjič zakaj je po turško ) in po goginem navdihu, brez gozdnih sadežev, le jagode:
pire krompir, pohane bedrce iz velike trgovine (slastne in dišeče in kadeče), solata ![]()
Ponedeljek- mal praznično: pohani piščančji zrezki, francoska solata, rukola z mocarelo, višnjeva in čokoladna tortica ( kupljena, pa ne slaba)
Včeraj: sladko zelje s krompirjem, jabolčna pita
Danes: polnjene paprike, črn kruh,
jutri: praženo kislo zelje, ajdovi žganci
tabuDanes: enolončnica iz ohrovta in krompirja, kranjska klobasa, kruh in hiter jabolčni kolač.
lp
Danes: mesni sir , rižota z grahom in korenjem, zelena solata
breskvajoj, same dobrote na slikah, pri nas pa danes brzinsko kosilo oz. večerja: polenta z ocvirki, zeljna solata s fižolom, jajci, ...![]()
Danes: zelenjavna juha, pogača (vsestransko testo udari tretjič
)
rdeča pesa v solati, pomaranče
(turško, vse je tudi pri nas turško
)
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni eklerji

Veganski narezek z nachosi